Wellness

A wellness egyfajta életforma, így egész lényünket és gondolkodásunkat átjárja. A test, a lélek és a szellem optimális állapotát kívánja elérni az egészséggel kapcsolatos tudás megszerzésével és az egészségi állapot kedvező befolyásolásával. Jöjjön el hozzánk, ahol mindent megtalál, ami a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez szükséges.


Finn szauna

Megelőzés és gyógyítás egyszerre. A rendszeres szaunázás egészségünk megőrzésének egyik nagyszerű és módfelett kellemes módszere. A kiadós izzadás, majd az azt követő "hidegsokk" erősíti immunrendszerünket. A szauna a relaxálás, a teljes testi, lelki kikapcsolódás helye, szánjunk erre elegendő időt, amely legalább 2 óra. A szaunázás időtartama 8-12 perces benntartózkodás, majd 5-10 perces hűlés. A vérkeringési vagy szívproblémával küszködők kerüljék a hosszú ideig és/vagy magas hőfokon történő szaunázást. Az utolsó zuhanyzás mindig melegvizes legyen, hogy a pórusok ne húzódjanak össze, mert kellemetlen utóizzadást válthat ki.

Infra kabin

Az infravörös meleget az orvostudomány már évek óta széleskörűen alkalmazza, és korlátlanul elismeri. A Nap egészséges élethez szükséges hősugárzását nevezzük infravörös sugárzásnak, mely ártalmatlanul melegíti a bőr felső rétegeit. Az energia az élő szövet természetes hővezetésének köszönhetően továbbhalad a mélyebben fekvő rétegekbe, ahol a véráramlás viszi tovább magával és osztja el az egész szervezetben, így fejti ki azután gyógyító és jótékony hatását. Infra szauna-használat során az infra sugarak a szervezet mélyére hatolnak, és belülről melegítik át a testet. Az infra sugárzás közvetlenül a belső szöveteket melegíti fel, anélkül, hogy a szervezetet megterhelné. Az infra kabinban töltött 30 perc elteltével beindulnak a szervezet zsírégető folyamatai, és élénkül a keringés..

Gőzkabin

Selymessé teszi a bőrt. Hőmérséklete 50-55 °C, páratartalma 70-100%. Használatával kezelhető az asztma, a reuma, a rekedtség, az izomfájdalmak és egyes keringési zavarok. A meleg hatására a pórusok kitágulnak, kitisztulnak, így a bőr nedvességgel telik meg. További hatása, hogy lazít, felfrissít.

Kültéri medence

Tavasztól őszig működő medencénk 120 cm mély, 15 m hosszú. Napozó ágyak, pool bár koktélokkal, lenyűgöző panoráma- minden egy helyen.

Fedett élménymedence

Úszáshoz a ülönleges alakú felnőtt medence nyakzuhannyal, hát- és derékmasszírozó befúvókkal, 28 fokos vízhőfokkal áll vendégeink rendelkezésre télen-nyáron.

Gyermek medence

32 fokos körmedence várja a gyerekeket, karika elemmel.

Relaxációs szoba

Fürdőzőktől elkülönült pihenési lehetőség, ahol ellazulhatnak, meditálhatnak vendégeink.

Pezsgőfürdő

A pezsgőfürdőben a beépített vízsugarak enyhén masszírozzák a testrészeket, élénkítve a keringést. Ehhez hozzájárul, hogy a víz pezsgése, forgása felfrissít és hatékonyan relaxál.

Fittness terem

Kardiogépek (futógép, elliptikus tréner, szobakerékpár, evezőgép), torna szivacs, fitt-ball állnak rendelkezésre a napi edzettség eléréshez, fenntartásához.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap: 10:00- 21:00
Szállóvendégek részére: 07:00 - 21:00

Jegyárak
Részletes információért kérjük hívjon minket a +36 72 512 900-as telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a reserve@hotelkikelet.hu címre