Aktuális

Gyermeknap a hegyoldalban

2015. május 29.


MERÍTSE LE SZÉP-KÁRTYÁJÁT, TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK!

2015. május 18.

NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ: tavaszi csomagunkat az érvényessége utolsó napjaiban (2015.05.29 - 06.04-ig) 20% KEDVEZMÉNNYEL foglalhatják le, csupán
39 920,-Ft/ 2 fő/ 2 éj, FÉLPANZIÓS ellátással! Az ajánlat csak direkt e-mailes megkeresés esetén érvényes: reserve@hotelkikelet.hu! MERÍTSE LE SZÉP-KÁRTYÁJÁT, TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK! (Nem csak SZÉP-KÁRTYÁS fizetés esetén.)
Megújult környezetben és szolgáltatásokkal indulunk neki a nyárnak

2015. április 16.

Ahogyan a weblapunk, úgy szállodánk is kívül-belül felújításon esett át. Szobáinkat nagyképernyôs LED televíziókkal szereltük fel, ahol szükséges volt, ott kicseréltük a szônyegpadlót, s a világítást is korszerûsítettük.
Wellness részlegünkben a régebbi élményelemek cseréje megtörtént, a szauna teljes felújításon esett át. Személyzeti állományunkban is történtek minőségi változások. Több szakemberrel dolgozunk azon, hogy megérkezése pillanatától távozásáig Ön a lehetőségeinkhez mérten a legjobb vendéglátásban részesüljön

Bízunk benne, hogy Önt is kényelmesebb, kulturáltabb környezetben fogadhatjuk, s a megszokott magas minôséget továbbra is biztosítani tudjuk vendégeink részére.