Szechenyi_piheno_kartya

 

 

hotel_kikelet_gallery_left

 

 

hotel_kikelet_hotelrol

 

A Hotel Kikelet a Mecsek-hegység egyik legszebb részén, közvetlenül Pécs belvárosa fölött, mindössze 5 percnyi autóútra a főtértől található. A magyar mediterrán vidék egy gyönyörű fekvésű szállodája, ahonnan  csodálatos kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre.

KIEMELT AJÁNLATAINK

Töltsön el pár kellemes napot a Hotel Kikeletben, novemberi áresőnk keretében. Már 42.000 Ft / 2 fő / 2 éj -től pihenheti ki nálunk az őszi fáradalmakat és töltődhet fel a téli hónapok előtt. Tekintse meg kedvezményes csomagajánlatainkat!


Kerülje el a hétvégi tömeget! Vasárnapi vagy hétfői érkezés esetén jelentős kedvezményekhez juthat. További információért érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, illetve tájékozódhat csomagajánlataink között.

 

Töltsön el egy kellemes hangulatú, kíváló ételekből és minőségi italokból álló ebédet vagy vacsorát cége dolgozóival, üzleti partnereivel. Értékeljék közösen az évet a Mecsek-hegység egyik legszebb részén, Pécs egyedülálló, különleges éttermében a Hotel Kikeletben!

Éveleji kikapcsolódás a Hotel Kikeletben! Már most gondoljon az ünnepi hajtás kipihenésére és kezdje az évet wellness kényeztetéssel Pécs legszebb helyen található szállodájában már mindössze 48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanziós ellátással és ajándék masszázzsal.