Szechenyi_piheno_kartya

 

 

hotel_kikelet_gallery_left

 

 

hotel_kikelet_hotelrol

 

A Hotel Kikelet a Mecsek-hegység egyik legszebb részén, közvetlenül Pécs belvárosa fölött, mindössze 5 percnyi autóútra a főtértől található. A magyar mediterrán vidék egy gyönyörű fekvésű szállodája, ahonnan  csodálatos kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre.

 

Szállodánk kitűnő lehetőségeket nyújt mind azok számára akik pihenni vágynak, mind pedig azok részére, akik Pécs és környékének felfedezését tűzték ki látogatásuk céljaként. Párok részére panorámás szobáinkat ajánljuk, hiszen mi lehet romantikusabb annál, amikor egy egész város fényekben káprázva a lábaink előtt hever. Családosoknak wellness részlegünk biztosít felejthetetlen élményt, ahol már legifjabb vendégeink is élvezhetik a víz csodálatos hatását a kiépített gyermekmedencénkben. A hoteltől csupán pár perc sétára található a Pécsi Állatkert, a Mandulás játszótér és a város legközkedveltebb szabadidős parkja - a Tettye-tér is, így minden adott a minőségi, közös idő eltöltésére. Üzleti céllal érkező vendégeinknek az egész házban elérhető ingyenes internetelérés, a zsúfolt munkanap utáni zavartalan pihenés biztosítéka, valamint partnerekkel való tárgyalások, üzleti étkezések megtartásához alkalmas helységei teszik vonzóvá az Art&Fit Hotel Kikeletet.

 

Nagy létszámú céges és családi rendezvények lebonyolítására a szállodán belül több helyszínen is van lehetőség. Talán a legelbűvölőbb ezek közül, a városban egyedülálló kilátással rendelkező Panoráma étterem, és a hozzá tartozó terasz. Profi, sok éves tapasztalattal rendelkező csapatunk, remek cukrászüzemünk és konyhánk, kiváló alapanyagaink biztos sikert aratnak az Ön és vendégei körében.

 

Ismerje meg jobban a Hotel Kikeletet a honlapunkon keresztül és lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben felkeltettük érdeklődését!

 

Üdvözlettel:

 

A Hotel Kikelet csapata